Foto:imore

Analitičar Ming-Chi Kuo iz KGI Securities otkrio je podatke prema kojima Apple ne radi na novom modelu – Phone SE 2. Ukoliko kompanija ipak radi na novom iPhone SE modelu korisnici mogu da očekuju veoma male promene u odnosu na prethodni model kao što su bežično punjenje i Face ID tehnologija.

Već smo pisali o ovoj temi, taj članak možete da pročitate ovde: iPhone SE 2 bi mogao da bude predstavljen sredinom godine!

Kako Kuo navodi, pored tri iPhone modela koje je Apple predstavio prošle godine i tri koja će navodno objaviti ove, logično je da nema dovoljno sredstava i za novi SE model, koji bi bio četvrti iPhone model u 2018. godini. Moguće je da će se pojaviti model sa osnovnim procesorskim unapređenjima, ali korisnici ne bi trebalo da očekuju mnogo.

Prepolovljena proizvodnja iPhone X modela?

iPhone SE je interesantan jer zauzima neobično mesto u iPhone liniji i još uvek koristi dizajn iPhone 5 uređaja iz 2012. godine  sa komponentama iPhone-a 6s iz 2015. To znači da bi novi model o kom se govori mogao da dobije unapređenje kada je u pitanju brzina procesora i podseća na neke novije modele. Među korisnicima je popularan zbog povoljnije cene i manjih dijagonala ekrana, koje će biti alternativa 6-inčnim displejevima drugih uređaja koji su planirani za ovu godinu.

Pojavio se render Moto G6 Play

Mobilnisvet.rs/The Verge