Pre godinu dana Huawei je predstavio svoj verovatno najpoznatiji model P10. Uređaj je bio predstavljen na sajmu u Barseloni i iz tog razloga se predpostavljalo da će Huawei i ove godine na sajmu predstaviti ovogodišnji model iz P serije. Još uvek nije potpuno jasno da li će se model zvati P11 ili P20, i izgleda je Huawei odlučio da ipak uređaj predstavi posle sajma u Barseloni koji se održava od 26. februara do 1. marta.

Honor View 10 dobija opciju prepoznavanja lica u sledećoj nadogradnji

Navodno je Huawei ipak rešio da obezbedi dovoljne količine čipseta za normalnu proizvodnju uređaja. Inače novi model iz P serije če biti prvi uređaj koji će imati glavnu kameru koja će biti sastvaljena od tri kamere.

Huawei P20 ili P11 – šta možemo da očekujemo – karakteristike?

Osim Huawei i LG je odustao od predstavljanja novog uređaja u Barseloni, već će prikazati poboljšanu verziju LG V30 modela. Odluke da ne predstave svoje uređaje su olakšale posao Samsungu koji će predstaviti Galaxy S9 i S9+. Međutim neće sve ići baš glatko, HMD odnosno Nokia je najavila da sprema nešto fantastično za sajam. Kada se na tu objavu doda i činjenica da je Nokia i prošle godine ukrala pažnju ostalim proizvođačima shvatamo da Samsung svakako neće imati lak zadatak.

Mobilnisvet.rs