Huawei-P20 Lite
Huawei-P20 Lite

Huawei P11 ili P20 još uvek nije poznato koji će naziv nositi, i kako stoje stvari nećemo ni saznati sve do 27. marta kada bi trebalo da budu prikazane sve verzije ovogodišnje P serije.

Google i Huawei šalju SMS u prošlost

Pojavilo se dosta infromacija kako o karakteristikama, tako i o dizajnu uređaja međutim još uvek nema zvaničnih podataka. @OnLeaks i @TigerMobiles su napravili video u kome je prikazan uređaj Huawei P20 Lite, a video je napravljen na osnovu informacija koje su se do sada pojavile.

Novi model iz serije P je dobio sertifikat TENNA, a uređaj koji je testiran imao je urez na vrhu ekrana sličan kao kod iPhone X modela. Do sada se predpostavljalo da će ovaj dizajn imati samo P20 i P20 Pro, međutim izgleda da će sve tri verzije novog modela imati isti dizajn.

Honor View 10 dobija opciju prepoznavanja lica u sledećoj nadogradnji

Glavna kamera na novom P 20 Lite uređaju takođe po dizajnu podseća na iPhone X model, Dualna kamera je postavljena u gornjem desno uglu i to vertikalno, dok je čitač otiska koji se nalazi na zadnjoj strani uređaja postavljen na sredini uređaja bliže gornjoj ivici.

Pogledajte video:

Mobilnisvet.rs