Samsung Galaxy S9 će biti prvi premijum telefon ove kompanije u 2018. godini i imaće težak zadatak da impresionira fanove ovog popularnog brenda. Ako je verovati najnovijim glasinama, Galaxy S9 i njegova veća varijanta Galaxy S9+, će biti evolucija prethodnog modela, bar kada govorimo spoljnom izgledu uređaja.

Postoji velika šansa da prvi Samsung telefon u 2018. godini ima isti okvir kao njegov prethodnik. Međutim sličnosti između Galaxy S8 i Galaxy S9 mogle bi da se zavrse na izgledu. Prema navodima, Galaxy S9 bi trebalo da ima superiorne tehnologije unutar samog uređaja.

Neka od očekivanja su da će hardver telefona biti najbolji u industriji, a to uključuje Qualcomm Snapdragon 845 SoC, 6GB RAM-a, sistem sa dve kamere na poleđini… Samsung bi kvalitet displeja mogao poboljšati na 4K, što će telefonu omogućiti obavljanje različitih VR i AR zadataka.

Samsung Galaxy A5 (2018) – poznate prve specifikacije

Sve u svemu, očekivanja od Galaxy S9 i Galaxy S9+ su velika i iako će pomenuti telefoni doneti simboličnu i evolucionu nadogradnju dizajna, očekivanja su da će revolucija na polju hardvera biti onakva kakva se od jednog flegšip telefona i očekuje.

Samsung Galaxy X sa displejem koji se savija će biti u ograničenoj seriji

Mobilnisvet.rs/Inquisitr